Fotoreportaj Odorheiu Secuiesc

Un oras ce combina amintirea cu prezentul si induce ideea de perfectiune si de ,,fara limita”. Un oras  strabatut de un aer mistic si rece, sobru, dar cumva prietenos si ospitalier ce este cladit pe caramizi de emotii ce se alatura incet sentimentului si duce cu gandul la  o dantelarie intelectuala si oarecum manierista care reflecta trecutul si indica viitorul.

Odorheiu Secuiesc (Székelyudvarhely in maghiara,  Oderhellen alternativ Hofmarkt in germana si  Areopolis in latina) imbina structura arhitecturala a sasilor, secuilor  si a romanilor realizant o ambianta parfumata cu istorie si  multiculturalitate.

Un orasel cu 36.948 locuitori, situat in sud vestul judetului Harghita, Transilvania, Romania, asteapta in tacere sa fie vizitat.

In continuare sper ca pozele urmatoare sa evidentieze spusele mele si sa va includa in magia acestui oras.

Comments

Categories: Artistice

4 comments

 • A.Dragos

  Felicitari pentru ideea de a aduce orasul nostru si pe blog ! E ceva de admirat tinand cont ca nu multi au ideea asta !
  Odorheiul e un oras de vizitat , un ora mic , curat , unul potrivit pentru cateva momente de relaxare !

 • niku

  Nu vreau sa fiu critic si nu ma bag pentru ca nu ma pricem dar nu mergea mai bine daca mentineai aceeasi cromatica pe toate pozele din subiect?…Oricum pozele sunt reusite la fel cu e evident si talentul si placerea ta in a poza.

 • me

  Lasa natura sa vorbeasca, sa fie vie… celelalte dau foarte bine in alb-negru, te incarca de trecut, de amintiri… :)

 • ...

  E incredibil cum unii dintre noi au darul de a vede dincolo de niste simple peisaje , animale mici , ziduri sau orice altceva , O POZA. Daca ai scris undeva ca fiecare incearca sa isi gaseasca in lume un rol , eu cred ca tu l-ai gasit pe al tau , sau cel putin incerci.
  Iti multumim ca ne impartasesti prin pozele postate ceea ce doar ochii tai au puterea sa vada , si ca ne dai sansa sa vedem cu totul din alt unghi natura si ceea ce inseamna intradevar lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *