“Si trece trenul copilariei, si nu se opreste decat la vamile cerului”

“Copilaria este ca o oglinda ce reflecteaza in viata de mai tarziu primele imagini” ale unei vieti, ale unui inceput. Inceputul in general un lucru benefic, o schimbare binevenita in viata oricarui om, dar copilaria, acest inceput fragil al unei noi vieti este ceva diferit, este ceva special, este ceva unic.

Zicea cineva  “Cand nu mai esti copil i murit demult’ . Acest lucru, pe cat este de adevarat, pe atat este de discutabil, deoarece de multe ori copilaria nu inceteaza, desi ajungand la o anumita varsta, in sufletul tau ai ocazia de a fi copil.

Comments

Categories: Portret

4 comments

 • niku

  Copilaria e ca si apa se scurge…..vrei sa o prinzi …….se evapora …….dar nu ai ce sa mai faci….faine pozele se vede ca sti sa apreciezii detaliile.

 • me

  Superb….
  Si, totusi, nu incetezi sa traiesti atata timp cat in tine mai exista sensibilitatea la vederea unui copil, cat surasul lui te face sa zambesti, cat sufletul tau nu a uitat sa cante cantecul pe care ti-l canta mama inainte sa adormi… Copilaria e in noi, e in suflet… Si adevarata durere o simti doar cand privesti oglinda… ea nu te minte… :)
  Bravo, Alex!

 • ...

  Fiecare dintre noi a avut sansa de a fi copil.Unii dintre noi poate nu au apucat sa ne traim copilaria sau poate altora le-a fost pur si simplu rapita.Ideea copilariei este aceea de a te simti copil , de a lasa realitatea la o parte si a intra in lumea jocului unde nu exista rautate , minciuni , si nici un fel de astfel nimicuri.
  Chiar daca copilaria este o perioada scurta de timp , ceea ce conteaza cu adevarat este sa nu uiti ca ai fost vreodata copil si sa stim sa mergem mai departe.Nimic nu dureaza o vesnicie , si ceea ce a fost sa ramana in sufletul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *