Şansa noii generaţii

O viaţă în care egocentrismul nostru de multe ori nu ne permite să ne uităm la cei din jur, ne ţine capul ridicat şi ne face să trăim numai pentru sine, o viaţă în care uităm să facem bine celor din jur şi  nu realizăm adevăratele valori ale tineretului nostru, promovând ,,vedete de carton” ce au doar impresia că sunt bune in ceea ce fac, o astfel de viaţă trăim şi asta trebuie schimbat.

Să nu uităm niciodata de unde am pornit, ce am fost şi unde am ajuns, cât am muncit pentru a ajunge acolo şi cât mai avem de parcurs pentru a ne îndeplini ţelurile. Promovarea tinerelor talente, aşa numitele persoane fără experienţă care însă au ceva de arătat întregii lumi ar trebui să ocupe un plan mai important.

Toată lumea zice că ceea ce a trecut a fost generaţia de aur şi că noi nu vom avea şansa să ajungem ca ei, şi pe bună dreptate, pentru că cei ce apar la micile ecrane, la posturile de televiziune si la radio nu sunt altceva decât nişte persoane care fac plazback cu ajutorul computerului şi efectelor sonore.

O acţiune demnă de admirat pentru promovarea celor la început de drum, pentru promovarea celor care cred ca au ceva de arătat şi au curajul să o facă, a avut loc  festivalul ,,Stelele Ardealului” sau ,, Erdely Csillag” ,  în miezul Transilvaniei, în Odorheiul Secuiesc, unde o mână de oameni au pus mână de la mână şi au adunat persoane ce pot reprezenta viitorul nostru, al tinerei generaţii…

Comments

Categories: Concerte

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *