Vis alter-ego

A visa la ceva mai presus decât tine, a considera ca poţi să devi altceva decât eşti şi să deţii o anumită putere asupra celor mai mici ca tine te clasifică drept un om cu speranţe, un om încrezător ce îşi poate împlini idealul.

Un alter-ego, o suprafiinţă ce capătă contur în idealurile tale convingându-te de ambiţia de care dai dovadă în indeplinirea sarcinilor şi în urmarea viselor este acel impuls de care poate aveai nevoie pentru a visa şi pentru a-ţi transpune visele în realitate.

Tinde să crezi că poţi, că poţi mai mult de atât şă că dacă vrei, nimeni şi nimic nu poate sta în calea ta, nu te poate opri să traversezi obstacolele vieţii şi să devii ceea ce îţi doreşti.

Astfel, un simplu ritual, o simplă manifestare a dorinţelor printr-o viziune aparte, diferită de a celorlaţi şi deosebită prin simplitatea dar totuşi prin esenţa sa, devine o materializare a viselor şi o indicare a direcţiei în care viaţa ta se îndreaptă, reuşind în acest mod să speri ca dintr-un simplu pion poţi ajunge un rege…

Piesa-sah

Comments

Categories: Conceptual

7 comments

  • A.Dragos

    Imi place fotografia, e destul de reusita. As fi preferat o trecere mai lina intre “podeaua” pe care sta pionul si peretele cu umbra, dar e ok si asa. Textul mi-a placut foarte mult ! Felictiari !

  • Nicu

    Hmmm mai multe sensuri…Ori cel in care ai gresit si poate nu apreciez eu arta caci aia nu e umbra de pion ori figurativ ca in fiecare om simplu sta ceva maret asa cum din acel pion creste o umbra a unei piese superioare lui.Piesa progresului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *