Inocenţă furată

De multe ori inocenţa are diverse metode de manifestare. Ideea de inocenţă, concepţia ei în realitatea conretă, în mintea umană a căpătat un sens fantastic, devnind o mască, o metodă de acoperire prin intermediul acestui simbol. Ceea ce inocenţa ar trebui să însemne, timiditate, pudicitate, puritate, imaculat sau candiditate, a devenit un simplu clişeu. Intenţii ascunse se manifestă sub un val de inocenţă, reuşind a transmite unor persoane sentimente false, artificiale ce pot modela caracterul sau imaginea cuiva.

Într-o realitate în care inocenţa mai este întâlnită doar la nou-născuţi, te întrebi adesea de ce este aşa, de ce s-a ajung la nivelul acesta şi ce se poate face. Timpul nu stă în loc, clepsidra anilor continuă să îşi exercite acţiunea impregnând asupra noastră o amprentă care devine din ce în ce mai ştearsă…

Comments

Categories: Conceptual

10 comments

  • Nicu

    Asta mi se pare foarte original adica eu nu am mai vazut ceva in genu.De ce nu incerci ceva cu ghiata si cu un neon uv plus altele sa vezi ce fain iese(e bun si un led de bricheta)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *