Cristos a înviat – Paşte fericit !

În urma acestei săptămâni sfinte şi în această zi de Paşte, haideţi să aruncăm un ochi în urma drumului ce l-am străbătut în această viaţă efemeră pe Pământ şi să încercăm, măcar acum sa ne corectăm păcatele, să ne asumăm vina pentru faptele noastre şi să regretăm lucrurile de care nu suntem mândri.

În duminica mare, în această zi în care ne amintim de învierea domnului Isus Cristos, să încercăm să fim mai buni, să facem o faptă bună, măcar acum când gândurile noastre ne aduc mai aproape de Dumnezeu.

După cum şi Biblia în Noul Testament ne spune, ,,Eu voi paşte oile mele şi eu le voi odihni”. Cineva acolo sus este alături de noi în fiecare clipă din viaţa noastră. Ne călăuzeşte drumul însă nu ne impune calea, fiind liberi de decizie. Isus s-a coborât pe Pământ pentru iertarea noastră, şi-a sacrificat viaţa pentru turma sa, pentru binele nostru iar oamenii l-au bătut, schingiuit şi l-au răstignit pe cruce.

După înviere, Domnul Isus Cristos s-a arătat timp de 40 de zile mai multor oameni vestind cuvântul Domnului. În această Sfântă zi de Paşte haideţi să avem cu toţii inima curată, să fim îmăcaţi cu noi înşine şi să rostim la unison ,,Cristos a înviat ! ”

Crucea de Paste

Comments

Categories: Conceptual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *