Seriale de suflet

Primind leapşa de la Sandu Ionuţ, mi s-a propus să fac un top 4 al serialelor care mi-au plăcut în mod deosebit. Deşi ar trebui să le iau în ordine cronologică o sa le iau din perspectiva calităţii.

House MD – Acest serial m-a impresoinat. Un astfel de om, Gregory House, cu un astfel de caracter nu am văzut niciodată. În ciuda felului său de a fi eu admir foarte mult acest personaj care m-a ţinut în faţa ecranului episoade consecutive în fiecare seara.

HouseMD

Grey’s anatomy – Primul serial cu doctori pe care l-am urmărit. Drama combinată cu ştiinţa este o combinaţie perfectă care îţi stârneşte interesul. Deşi de la sezonul 5 începe să dramatizeze prea tare acţiunea totuşi nu am renunţat să mă uit la el pentru că mi-a plăcut încă de la început şi chiar am învăţat multe lucruri urmărind acest serial.

Greys anatomy

Dexter –Un serial captivant care a reuşit să prezinte viaţa unui criminal într-un mod foarte interesant, captivant. Modul unic al actorului principal de a trece peste emoţii, de a înfrunta pericole uriaşe, el fiind un criminal în serie care lucrează ca poliţist, este impresionant şi chiar îl recomand de urmărit.

DEXTER (Season 2)

Fam. Bundy – Acesta este un serial de care aţi auzit cu toţii deci nu are rost să îţ mai descriu. A fost serialul copilăriei mele şi în fiecare seară când ma puneam în pat, la ora 22:00 fix începea şi nu pierdeam niciun episod.

Fam. bundy

Acesta ar fi topul personal al serialelor pe care le urmăresc şi aş dori ca leapşa aceasta să meargă mai departe la toţi cititorii articolului care nu au primit-o până acum.

Comments

Categories: Orfanesa

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *