CISS Market – Soluţia unor imprimante inteligente şi ieftine

De multe ori sunteţi sătul de momentele în care aveţi nevoie de imprimantă iar aceasta cedează. Acum soluţia vine de la CISS , continuous ink supply system, o nouă tehnologie ce prezintă de fapt un sistem de alimentare continuă cu cerneală.

Astfel, puteţi spune adio acelor consumabile scumpe ce costă atât de mult şi de multe ori cedează. Prin acest nou sistem, suma de bani pe care dumneavoastră o veţi scoate din buzunar se va reduce cu 95% faţă de cartuşele pe care le foloseaţi până acum la imprimanta dumneavoastră.

Un mare beneficiu este că preţul este la fel, atât pentru tipărirea în negru cât şi pentru cea color. Preţul a 100 ml de cerneală prin acest sistem este de 29 RON, acesta fiind echivalentul a aproximativ 28 de cartuşe normale de cerneală. Ulterior se poate reumple.

Imprimanta cu CISS este cu adevărat o investiţie rentabilă pentru care  o să optez cât mai curând.Aceştia au disponibil acest sistem atât pentru mărcile Epson şi HP, cât şi pentru Cannon şi Brother. Daca folosiţi această metodă online, livrarea este foarte rapidă, prin curier rapid într-un interval maxim de timp de 48 ore.

Sistemul în concluzie este simplu. Instalarea acestuia nu este foarte dificilă, iar investiţia va fi scoasă prin faptul că la livrarea acestuia, vine cu rezervoarele pline, ceea ce înseamnă că o perioadă de timp nu mai motiv de îngrijorare.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi  CISS Market

Comments

Categories: Articole Publicitare

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *