Lansare de carte – Ghid de fotografie

Iată că a venit şi momentul mult aşteptat, atât de noi cât şi de Dragoş în special. De curând a avut loc lansarea oficială a cărţii ,,Primii 10 paşi în fotografia digitală” , o carte cu ghiduri fotografice perfecte pentru un început rapid în fotografie.

Această carte vă prezintă informaţii importante despre setările aparatului, despre diafragmă, despre timpul de expunere, despre anumite genuri de fotografie şi despre multe alte detalii de care mulţi ce încep a păşi în această artă nu ştiu. Fotografia este într-adevăr o artă, şi este bine de ştiut măcar regulile de bază.

Această carte se va bucura bineînţeles şi de o lansare în cadru festiv, în curând în Bucureşti. Momentan aceasta poate fi achiziţionată de pe siteul Librărie.net .

Eu, care activez în domeniu, am citit această carte şi chiar o recomand, aceasta fiind foarte folositoare atât celor ce abia descoperă meleagurile fotografiei cât şi celor ce au început deja însă nu au o bază solidă. Recomand cu încredere cartea, iar rugămintea scriitorului este să lăsaţi un comentariu, ori aici ori pe blogul său, cei care o cumpăraţi sau aveţi de gând.

Comments

Categories: Ştiri

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *