CISS Revolution – Un sistem revolutionar

Noul sistem revoluţionar în domeniul imprimării reuşeşte să vă ajute să faceţi economii substanţiale. Imprimantele cu CISS sunt alegerea perfectă. Ele pot fi folosite atât acasă, pentru uzul zilnic şi pentru tot ce aveţi nevoie, cât şi la servici, unde folosite în gamă largă puteţi observa reduceri foarte mari de preţ.

Acum depinde de dumneavoastră ce alegere o să faceţi, ce aveţi nevoie. Imprimantele cu sistemul CISS au acoperit întreaga gamă de sisteme de imprimare, astfel ca dumneavoastră să puteţi alege o imprimantă multifuncţională, una office, una de sublimare sau chiar una fotografică. Orice alegere veţi face, CISS Revolution vă garantează calitatea, vă oferă cerneala de calitate şi vă asigură că nu veţi regreta alegerea făcută.

Această firmă este una de prestigiu în domeniu, având o experienţă de 3 ani în care fiecare client a fost mulţumit de serviciile oferite de aceştia. Scopul ei este de a evidenţia importanţa şi în primul rând calitatea acestui sistem revoluţionar.

Important este că serviciile lor nu se limitează la a vinde şi atât. Şi perioada post vânzare este foarte importantă, serviciile support si garantie premium fiind astfel excepţionale şi mulţumind pe toată lumea.

Probabil mulţi dintre voi vă întrebaţi de ce să renunţaţi la imprimanta clasică de acasă în favoarea noului sistem. Acest sistem a apărut ca un răspuns la preţurile exagerat de mari ale cartuşelor de cerneală clasice. De fiecare dată când se termina cerneala, trebuia să plăteşti preţuri foarte mari ca să poţi cumpăra un nou cartuş.

Sistemele CISS au tuburi de cerneală de 100 ml pentru fiecare culoare, în timp ce cele clasice au undeva între 4 şi 20 ml de cerneală. Pe lângă acest enorm avantaj, aceste sisteme au o durată foarte lungă de viaţă, astfel că o investiţie pentru o astfel de imprimantă amortizându-se în cel mai scurt timp.

Pe scurt, avantajele CISS sunt evidente. Acestea dispun de reîncărcare nelimitată, economiseşti din start în jur de 300 euro pentru ,,un plin”, se instalează foarte uşor şi nu vei mai fi nevoit niciodată să cumperi cartuşe noi.

Comments

Categories: Articole Publicitare, Orfan

1 comment

  • Moga Florin

    Am auzit şi eu de ceva timp de această nouă inovaţie. Se pare că vom scăpa de cartuşe murdare de cerneala, de mâini colorate, seringi :) Oricum va mai trece ceva timp până când publicul larg va avea acces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *