Cum aleg o imprimantă?

Piaţa tehnologică este atât de variată încât atunci când vrem să cumpărăm o imprimantă nu ştim ce să alege, mereu vrem ce este mai bun şi mai ieftin. Sistemul CISS este relativ nou în concepţia noastră, astfel că vreau să vă prezint pe scurt avantajele unei astfel de imprimantă.
La ce trebuie să fiu atent când cumpăr o imprimantă ?
 • În primul rând trebuie să fiţi atenţi la consumabile. Acestea se consumă repede şi costă mult. Sistemul revoluţionar CISS oferă avantajul unei printări rapide, cu o durată de viaţă a cartuşelor foarte lungă.
 • Imprimantă simplă sau una multifuncţională ? Acum depinde mai mult de gusturile fiecăruia însă specialiştii recomandă pentru acasă o multifuncţională iar pentru servici, unde se printează foarte mult, una simplă.
 • Specialiştii recomandă imprimante injekt în favoarea celor cu laser deoarece sunt mai flexibile. Cele cu laser în general printează alb negru, cele injekt printând foarte uşor şi color, pe orice tip de hârtie.
 • Contează preţul sau calitatea ? De preferat ar fi calitatea, însă când bugetul este limitat, trebuie să fiţi atenţi la rezistenţă, la costurile de folosire. Decât să plăteşti valoarea cartuşelor cât a imprimantei, mai bine investeşti într-un astfel de sistem CISS şi o perioadă foarte lungă de timp nu trebuie să reîncarci.
 • Dacă vreţi o imprimantă pentru fotografii, atunci cel mai indicat ar fi o imprimantă specială foto, care spre deosebire de cele normale, printează cu mai multe culori, calitatea fiind superioară.


Pentru mai multe detalii despre acest sistem CISS, recomand siteul CISS Market.

Comments

Categories: Articole Publicitare

2 comments

 • Nicu

  Eu am studiat, in ceea ce tine de imprimate.Eu am avut un buget limitat asa ca Cannon MP250 a fost si e alegerea perfecta atat prin consumabilile usor reincarcabile.Dau 9 lei sa incarc si scot foarte mult la imprimanta.Totusi pentru o firma sau oricum o persoana juridica se recomanda o technologie mai noua mai scumpa a carui randament se observa, odata cu investirea banilor, in timp.

 • Adrian Mladin

  am si eu o intrebare, offline asa… cat ai cerut pe post? :) eu stiu pe unu ce a cerut 40 si pe unu 50 si pe unu cu 55, doar asa sa stiu… ca acuma l-am terminat si eu de scris :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *