Planuri mari pentru Sony în 2011

Compania Sony a anunţat prin intermediul preşedintelui departamentului Personal Imaging & Sound Business Group, Masashi Imamura într-un interviu acordat pentru renumitul site englez, DPreview că planurile companiei se ridică mult peste aşteptările noastre.

Atenţia a fost atrasă de declaraţia sa conform căreia ,,Noi putem schimba lumea”. Sony a devenit un magnat în industria tehnologică din lume încât a ajuns la nivelul de a putea afirma asta.

În domeniul foto, Sony are două mari planuri. Să dezvolte tehnologia NEX până la modele Full Frame, această serie bucurându-se până acum de un succes extraordinar pe piaţa mondială. Al doilea mare plan pentru viitorul apropiat este un pas înainte, o evoluţie în DSLR-urile Alpha.

,,Au fost foarte multe discuţii despre ce ar trebui să fie DSLR-urile Alpha. Noi ne-am concentrat de un timp în a utiliza tehnologiile unice şi proprii, cum ar fi oglinda translucentă.

Aceştia vor să creeze aparate Sony full frame care să concureze în mod direct cu marile companii din acest domeniu, Nikon şi Canon. Următorul aparat ce va apărea pe piaţă, ce momentan încă nu este anunţat oficial, va fi un succesor direct al vestitului A700, un aparat foarte bun şi performant.

Imamura a declarat: ,,Scopul nostru este să creăm noi modele. Nu vrem să facem aceleaşi produce ca şi toată lumea şi apoi să ne mâncăm între noi pe piaţa existentă.”

Pentru cei ce folosesc aparatură foto Sony, anul care vine vine se anunţă un an bun din acest punct de vedere. Compania urmăreşte o dezvoltare ce este binevenită în rândul fotografilor.

Pentru întreg articolul, click aici.

Comments

Categories: Ştiri

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *