HC Odorhei, a doua echipă din ţară!

Cu multă fericire, entuziasm şi mândrie vreau să vă anunţ că echipa mea de suflet, HC Odorhei, a câştigat meciul de astăzi împotriva echipei Ştiinţa Bacău şi s-a clasat pe locul II în Campionatul Naţional de Handball, liga I.

Meciul a fost foarte strâns însă în ultimele minute o forţă extraordinară a cuprins echipa şi au marcat gol după gol până ce diferenţa s-a mărit şi scorul final a fost de 36-30. Jucătorii au dat tot ce au avut mai bun şi după un an întreg de muncă asiduă, meritele le revin!

HC Odorhei a luat locul II

Atmosfera de după meci a fost absolut genială. Toţi jucătorii s-au bucurat cot la cot cu antrenorul echipei, Vlad Caba, cu directorul acesteia, Benedek Csaba şi cu patronul, Verestoy Attila.

La fluierul final al arbitrului, baloane au căzut din tavan, confetti din public şi urale la unison pentru echipa favorită. Jucătorii s-au bucurat, au primit medalii, cupe, au băut şampanie, au cântat imnul şi au salutat publicul.

Vlada Caba a felicitat după meci şi ecihpa adversă pentru meciul frumos pe care l-au făcut. Pentru echipa odorheiană, numită în zonă şi Szkc, este o premieră acest loc II, iar rezultatele acestea sunt meritul unui an întreg de muncă din partea tuturor.

Primele 3 echipe din acest an sunt:

Locul I – HCM Constanţa

Locul II – HC Odorhei

Locul III – Universitatea Suceava

Felicitări HC Odorhei. Suntem mândri!

 

Comments

Categories: Handbal, Sport

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *