Imagini de calitate – Proiector FullHD BenQ W1100

De multe ori, calitatea filmelor sau a fotografiilor lasă de dorit, şi aici mă refer la calitatea imaginii, la anumite aspecte ce ţin de culori, contraste şi claritate. Căutăm perfecţiunea în aceste detalii de aceea s-au inventat monitoarele full hd şi proiectoarele full HD, astfel încât ceea ce vrem să vedem să aibă calitate perfectă la dimensiuni mult mai mari decât ne-ar permite un monitor.

Proiectorul Home Cinema de la BenQ,  modelul W1100, conţine tehnologie de ultimă oră ce satisface până şi cei mai pretenţioşi clienţi. Sistemul optic este optimizat pentru imaginile full HD iar tehnologia de procesare a culorilor este completă pe 10 biti.

Totodată, avantajul acestui sistem este faptul că are un management adjustabil al culorilor şi permite folosirea modului picture in picture, un avantaj în momentul în care doreşti să urmăreşti două lucruri simultan. Deşi atenţia este distribuită în două părţi, ai ocazia să urmăreşti în acelaşi timp două programe diferite.

Un alt avantaj al acestui proiector BenQ este inexistenţa unui filtru care să necesite înlocuire, schimbare, astfel încât odată achiziţionat, sistemul nu mai necesită îmbunătăţiri sau schimbări ulterioare care să coste alţi bani.

Sistemul audio SRS WOW HD (TM) oferă o calitate a sunetului ce se potriveşte cu imaginea, performanţa audio puternică fiind întreţinută de difuzoarele integrate de 10W fiecare, astfel încât vizionarea filmelor păşeşte într-o cu totul altă emisferă.

Mărirea imaginii este posibilă de la 24” la 300”, având astfel un monitor de dimensiuni foarte mari la care poţi urmări meciul într-un mod foarte plăcut, filme la o calitate superioară sau poţi vedea fotografii la dimensiuni foarte mari şi culori cât mai apropiate de realitate.

Acesta poate fi legat cu uşurinţă la un PC sau un laptop şi poate fi mutat oriunde, montându-se destul de uşor. Instalarea este simplă şi rapidă iar un alt avantaj este auto reglajul keystone, dimensiunea trapezului.

Pentru mai multe informaţii despre proiectorul BenQ W1100, click aici.


Comments

Categories: Articole Publicitare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *