Alex Dima te trimite la la B’estfest! Gratis

Am de oferit două bilete pentru 3 zile de petreceri la B’estfest 2011, 72 de ore de distracţie şi concerte de calitate. La acest eveniment vor fi foarte multe formaţii, principalele şi favoritele mele fiind Omul cu şobolani, Coma, Gojira, Butterflies in my stomach, Lamb, Suie Paparude, Robin and the Backstabbers, ROA, Pendulum, Sarmalele Reci etc.

Preţul unui bilet la aceste concerte este irelevant în condiţiile de faţă pentru că Alex Dima te trimite gratis. Vă ofer o invitaţie dublă la B’estfest 2011 şi tot ce trebuie să faceţi este să postaţi un mesaj pe pagina de Faceebok a blogului şi pe Twitter în care să spui de ce îţi place blogul meu, de ce mă urmăreşti sau de ce nu îţi place.

Este foarte simplu şi cred că merită pentru aceste bilete la concert. Încearcă să mă convingi de ce îţi plac sau de ce nu îţi plac blogul şi fotografiile mele şi vei putea participa la concerte.

Ca să văd fiecare ce a scris, mesajele de pe Facebook trebuie postate aici iar mesajele de pe Twitter trebuie să conţină cc @AlexDimaPhoto .

Vă urez mult succes iar joi dimineaţa voi anunţa câştigătorul unei duble invitaţii promise. Pentru mai multe detalii despre eveniment, click pe imagine.

Concurs b'estfest 2011

Comments

Categories: Concursuri

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *