Momente crepusculare – Best Of

Pentru că am constat, într-un final destul de tardiv, că omul care intră pe blogul meu este nevoit să caute printre atâtea articole pentru a găsi diverse fotografii, şi pentru că nu am o galerie ( va urma în viitorul apropiat, odată cu trecerea la .ro), am hotărât să fac o serie de articole best off ale fiecărei categorii.

Pentru început, aş vrea să încep cu o serie de peisaje crepusculare. Pentru că apusul reprezintă momentul meu preferat al zilei, vreau să împărtăşesc alături de voi unele din cele mai bune fotografii ale mele din această categorie.

  • Primul apus a fost una din fotografiile ce m-a determinat să continui cu fotografia, de fapt să încep. Faptul că am reuşit să scot cu o săpunieră ca a mea un peisaj atât de deosebit m-a determinat să vreau să ajung fotograf şi mi-a dat voinţă în momentele în care vroiam să cedez, din diverse motive.

Este un apus de care sunt foarte mulţumit, în special că este primul pentru mine. Fiecare început este important, de aceea pentru mine acesta are o valoare foarte mare. Sper să vă placă.

  • Un apus mai diferit, acesta fiind realizat într-o vie din plaiurile Moldovei. Deşi în realitate poate nu era atât de interesant, am reuşit să îi ofer un aer mai aparte şi să ies din tiparul clasic al peisajelor ce respectă regula treimilor.

  • Articolul preferat, de departe cel mai bun al acestei categorii, este acela scris de Dana Bîrzu în urma câştigării unui concurs de fotografie, latura de descriere artistică. Mie îmi place în mod deosebit şi sper că şi vouă, deoarece mesajul ce îl transmite este atât de clar şi de evident încât este o descriere exactă a atomsferei ce am vrut să o redau prin fotografie.

Apusul pândeşte umbra sufletului

 

  • Fotografia preferată este greu de ales pentru mine, pentru că ştiu exact povestea fiecăreia şi cu siguranţă sunt subiectiv. Totuşi aş putea spune că cel mai mult îmi place aceasta, datorită faptului că se văd clar atât cerul cât şi solul, culorile fiind saturate suficient cât să te transpună în atmosfera apusului.

Pentru că atât nu este suficient, vă las în continuare cu galeria celor mai bune momente crepusculare surprinse prin obiectivul foto de mine.

 

Comments

Categories: Best Of, Crepuscul, Peisaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *