8 minutes from Earth

Am decis să încep o nouă categorie pe blog, una care să conţină câte o fotografie superbă de la marii fotografi ai lumii. Deşi pare ciudat că public fotografii ale fotografilor străini, acest lucru va forma o colecţie frumoasă pentru voi.

Astfel de articole voi publica mai rar, de 2-3 ori pe săptămână şi vor veni ca articole secundare, astfel încât rutina blogului să nu fie întreruptă, ci doar imbunătăţită. Ce părere aveţi?

Această fotografie este numită 8 minutes from earth, a lui Bryan Day, şi îmi place în mod deosebit datorită atmosferei street ce o oferă, o distanţare faţă de agitaţia cotidiană şi totodată o apropiere de aceasta. Arhitectura şi aerul clasic al fotografiei o fac una din favoritele mele. Sper să vă placă.

8 Minutes to earth

Comments

Categories: World Photo

4 comments

  • Irina

    Foarte interesanta ideea abordarii acestei categorii! Abia astept sa vad articole similare, dat fiind faptul ca e un aspect inovator, care te diferentiaza fata de alte bloguri si care te pune intr- o lumina SI mai buna:). Mie- mi place mult! Iar fotografia mi se pare foarte sugestiva. Eu una, as folosi- o ca si imagine reprezentativa pentru un film sau altceva, pentru ca e… plina de simboluri… sau cel putin pe mine ma face sa ma gandesc… mult… la diverse aspecte. Si da, total de acord cu modul in care faci prezentarea acestei fotografii:):D:D:D:). Ai cuprins totul:), iar acest intreg e f fain:D.

    Continuare placuta. Eu astept continuarea:X:X:X

    Apropo, ti- am mai zis, dar repet- apreciez rolul educativ al acestui blog si sunt sigura ca nu sunt singura:D:D:D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *