Peisaj de pe Ceahlău

După revenirea de pe Ceahlău, aşa cum am promis, urmează nişte peisaje de la înălţime. Trebuie să vă spun că priveliştea este extraordinară acolo sus. Orice fotograf trebuie să meargă măcar o dată şi cu siguranţă va fi mulţumit de rezultate.

Am avut norocul, sau nu, să prindem şi ceaţă. Fotografiile ce urmează sunt puţin mai foggy, dar cred că tocmai acesta este farmecul lor. O să urmeze şi o serie de fotografii mai clare. Până atunci, bucuraţi-vă de priveliştea unui Ceahlău îngheţat şi friguros.

Masivul Ceahlau

Comments

Categories: Landscape, Peisaje

3 comments

  • Irina

    Maretie, grandoare, paloare, falnicie, mandrete, orgoliu, viu, mort, amortit, lupta, bizar, farmec, nedumerire, pisc, lac, vale, asociere, familie, sidef, gheata, rece, stanca, urcus,ceata, coboras, absolut, tindere:D:D:D. Si totusi, intr- un singur cuvant>>> Cute!

    Absolutely breathtaking:X:X:X. Ne bucuram, ne bucuram:D:D:D! Da, intr- adevar, e f frumos Ceahlaul!

  • Mihai

    Ceahlau este minunat, de cat ori am timp liber nu ezit sa vizitez acest loc mirific de pe teritoriul romaniei. Am urcat pana in cel mai intalt varf al muntelui si am stat la cabana Dochia si am inoptat. E superb mai ales la rasarit, sa vezi cum face ochi soarele printre stancile imense. Pozele sunt splendide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *