Final de Redescoperă România – Dobrogea

Din păcate s-a terminat această memorabilă experiență din viața mea, Redescoperă România, Dobrogea. Experiența a fost mult prea frumoasă pentru a fi uitată și sunt prea fericit că am făcut parte din această echipă minunată.

Am avut norocul de a fi ales în ediția din Dobrogea. De foarte mult timp îmi doream să văd Delta Dunării, iar această a fost exact așa cum mi-am imaginat. Peisaje de vis, păsări de tot felul, plimbări cu barca și mult aer curat. Toată Dobrogea este foarte frumoasă și locul perfect pentru un concediu relaxant și odihnitor. În special mi-a plăcut Delta Dunării, Enisala, Muzeul Deltei din Tulcea și situl arheologic Capidava.

Primele două nopți am dormit în Constanța, apoi o noapte în Tulcea, două nopți în Deltă și ultima noapte înapoi în Tulcea. Deși oboseala și-a spus cuvântul în ultimele zile, totul a fost memorabil. Deși acasă, îmi este dor de colegii #dinRomania, de trezitul de dimineață și umblatul pe coclauri toată ziua, de discuțiile cu aceștia, de editatul pozelor până aproape de răsăritul soarelui.

A fost foarte, foarte frumos și memorabil. Mulțumesc colegii și mulțumesc în special organizatorilor BobbyAnca, Mugur și Ana. 

O să urmeze un articol cu fotografii best of din această ediție și bineînțeles un link de download pentru toate fotografiile #dinRomania realizate de mine.

 Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman. Mulţumiri personale pentru Doctor Laptop.

Echipa Redescopera Romania

Echipa Redescopera Romania Dobrogea

 

 

Comments

Categories: Fotoreportaj, Jurnal de călătorie, Redescopera Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *