Redescoperă România, Dobrogea – Ziua a doua (Foto)

A trecut şi a doua zi din Redescoperă România şi pot spune că a fost genială. Mi-a plăcut foarte mult iar Constanţa mi se pare un oraş mult mai frumos dupa o asemenea zi. Ne-am împărţit pe două echipe iar noi am rămas în oraş pentru a ne bucura de frumuseţea acestuia.

Ziua a început foarte frumos. După mic dejun am plecat spre Ziua Marinei. Lăsând la o parte înghesuiala, aglomeraţia şi căldura, a fost chiar foarte frumos. Am fotografiat destul de greu din cauza îmbulzelii tipice acestor evenimente, însă spectacolul a fost interesant. Fiind prima dată când sunt aici de ziua marinei, pot spune că mi-a plăcut.

Bricul Mircea, navele de luptă, elicopterele şi spectacole aviatice au format un spectacol foarte frumos. Am reuşit să surprind câteva momente importante şi sper să vă placă fotografiile.

Redescopera Romania - Ziua Marinei

După aceasta am fost la Muzeul de Istorie şi Arheologie din Constanţa. Am rămas plăcut surprins de ce am văzut acolo. Este chiar mare şi foarte, dar foarte interesant şi cu siguranţă este un punct ce merită vizitat când treceţi prin Constanţa.

Ultimul punct pe ziua de astăzi a fost Delfinariul. Am ajuns la timp pentru spectacolul cu delfini şi cu calul de mare în vârstă de 17 ani. În finele zilei am fost la Planetariu şi apoi ne-am apucat de scris articole, editat fotografii şi aşteptat colegii ce s-au dus în altă direcţie.

Frumoasă a fost ziua a doua din Redescoperă. Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman. Mulţumiri personale pentru Doctor Laptop.  

 

Comments

Categories: Fotoreportaj, Jurnal de călătorie, Redescopera Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *