Redescoperă România, Dobrogea – Ziua a șasea

Redescopera Romania - DobrogeaZiua a șasea, ultima noapte alături de echipa Redescoperă a fost foarte frumoasă. Părăsind cu tristețe Delta și apele ei de vis în care am reușit să fac baie două zile, am revenit la agitația urbană și anume în Tulcea.

Muzeul Deltei, supranumit și Acvariul de majoritatea localnicilor, m-a impresionat. De ce m-a impresionat? Prin faptul că este un muzeu din cele mai moderne, se bazează pe interactivitate și nu este scufundat în monotonie.

După ce am terminat cu orașul am plecat spre Mănăstirea Cocoș, apoi am ajuns la incredibila Bazilica din Niculițel care datează din secolul 4 și în interiorul căreia s-au găsit osemintele a 4 sfinți. După ce am terminat cu vizitatul unor locuri atât de frumoase, pentru a ne contopi cu natura și pentru a avea o seara de vis am fost undeva aproape de Munții Măcinului pentru a surprinde apusul.

Soarele a apus atât de frumos alături de echipa Redescoperă încât finalul a fost prea interesant și prea de sfârșit de excursie. Am înălțat zmeie, am fotografiat Dustere și ne-am simțit bine.

A venit noaptea, ne-am distrat până târziu și acum vine timpul să plecăm. A fost prea frumos ca să se termine. Mai vrem!

 

Comments

Categories: Fotoreportaj, Jurnal de călătorie, Redescopera Romania

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *