Redescoperă România în Delta Dunării – Ziua a patra

Am ajuns în Deltă. Pornind de dimineața din Tulcea, am ajuns la locul de cazare, chiar pe malul Dunării, brațul Sulina, și după o scurtă distracție cu scop educativ și fotografic, am pornit cu 3 bărci pe Dunăre. Experiența a fost foarte interesantă.

Pentru mine este prima dată când sunt în Deltă și pentru asta sunt foarte fericit și recunoscător Redescoperă România. Am descoperit pe viu farmecul acestui loc care te atrage prin frumusețile sale. După o plimbare de câteva ore pe minunatele ape ale fluviului nostru, am înțeles cât de diversificată și atrăgătoare este.

Redescopera Romania - Delta Dunarii

Trecând printre zeci de pescăruși, găsind cormorani, stârci și multe alte tipuri de păsări, admirând frumusețea nuferilor și surprinzând apusul din mijlocul apei, am rămas fermecat de adevărata frumusețe a Deltei. Nu-ți ajunge o viață să poți fotografia tot ce este frumos aici și nici nu poți reda prin fotografii ceea ce înseamnă Delta cu adevărat.

La finalul acestei seri pot spune că sunt foarte fericit că am ajuns aici. Sunt fermecat de zona aceasta. Un alt punct tare al acestei zile cu numărul patru este faptul că am început să ne cunoaștem mai bine și să fim mai deschiși unul cu altul.

Mulțumesc încă o dată Redescoperă România și organizatorilor, lui Bobby, Anca, Mugur și Ana.

Comments

Categories: Artistice, Fotoreportaj, Jurnal de călătorie, Redescopera Romania

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *