Redescoperă România în Deltă – Ziua a cincea

Ziua a cincea a început într-un mod mai vesel. Dacă o parte din noi s-au dus la înviorarea lui Toma, au făcut sport de dimineaţă şi s-au pregătit pentru o viaţă mai sănătoasă, o alta grupă s-a dus la wildlife cu Doru Panaitescu, la prins păsărici și diverse vietăți. Am obținut niște cadre foarte frumoase și mai ales diferite față de ce aveam până acum pentru că păsăretul din Deltă este diferit și variat.

Ca și ieri, ulterior ne-am plimbat cu bărcile și tare frumos a mai fost. Câteva ore pe Dunăre, fotografii multe și oameni faini te fac să uiți de oboseală și să apreciezi Delta la adevărata sa frumusețe. Dacă din barcă nu am prins prea multe păsări astăzi, peisajul de pe canelele pe care am fost a fost superb.

Seara s-a încheiat cu o petrecere pe vas, în aer liber, cu muzică bună și oameni foarte faini. Anca și Mugur știu să întrețină atmosfera și să înveselească pe toată lumea. Zău.

Ce nu mi-a plăcut este că a fost ziua cu numărul cinci, adică se apropie de final. Mai vrem în Deltă, mai vrem cu Redescoperă România!

Redescopera Romania, Dobrogea

 

Comments

Categories: Fotoreportaj, Jurnal de călătorie, Redescopera Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *