Nikon 4 ani în România

Anul acesta Nikon împlineşte 4 ani în România, un motiv de fericire şi de mândrie pentru ţara noastră. Nikon este unul din cele mai puternice branduri, iar activitatea pe care au depus-o cei de la Nikon România în ultimii 4 ani este excelentă.

Activitatea online în primul rând este foarte variată şi foarte bine pusă la punct, ei fiind pe Twitter, Facebook, Youtube, Flickr şi având siteul Nikonisti.ro. Campaniile organizate de ei, concursurile şi bineînţeles, aparatura foto furnizată i-au urcat pe locul numărul 1 din toate companiile foto existente.

Astăzi, la Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Bucureşti are loc celebrarea acestui eveniment alături de oficialităţi Nikon Europa, reprezentanţi ai magazinelor, membrii ai comunităţii nikoniştilor, presă şi fotografi profesionişti.

Cu această ocazie Nikon lansează şi o nouă tehnologie în industria foto, o revoluţie a vitezei în fotografie şi o îmbinare ideală a calităţii şi dimensiunii, Nikon 1 V1 şi Nikon 1 J1 despre care o să vă spun mai multe în articolul următor.

La mulţi ani Nikon România şi la mulţi ani comunităţii nikoniştilor din ţară! 

Nikonisti

Comments

Categories: Noutăţi, Ştiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *