National Geographic Photo Contest

Dacă vreţi să vedeţi fotografii cu adevărat interesante, vă recomand National Geographic Photo Contest. Aici am văzut fotografii excelente, expresive şi cu un mesaj foarte puternic, ca de altfel mereu pe BigPicture. Fotografiile ies din limita normalului şi devin cu adevărat frumoase şi demne de un astfel de concurs.

Acest articol îl scriu după ce am văzut articolul Andrei, cu preferatele ei din acest concurs. Eu nu o să fac un top 10, dar voi face o selecţie de 3 fotografii care mi-au plăcut în mod deosebit.

Pe primul loc este fotografia următoare. Detaliile sunt pierdute, estompate de albul pur ce uneşte cele 3 planuri, iar norii şi acea pată de culoare a copacului reuşesc să ofere un strop de dinamism unui peisaj atât de solitar.

Fotografia subacvatică este un gen pe care nu am reuşit să îl abordez până acum, însă mi-ar plăcea foarte mult. După fotografia de război, cea de pe front, aceasta ar fi următoarea! Aici se prezintă o altă lume, un nou univers al posibilităţilor şi al imaginaţiei.

National-Geographic-Photo-Contest-1

Pentru ca fotografia alb negru să fie în perfectă armonie este nevoie ca aceasta să transmită acea stare liniştitoare şi să fie făcută pentru tonare b/w. Acest cadru are tot ce îi trebuie pentru o fotografie foarte bună în nuanţe atât de simple, dar totuşi complexe.

Comments

Categories: Orfanesa

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *