Pentru bloggeriţele din #BlogJuan

Dragi bloggeriţe din #BlogJuan, mă gândeam astăzi cum să vă conving să mă susţineţi în acest concurs, sau chiar de ce m-aţi alege pe mine. Dacă articolul cu care m-am înscris nu a reuşit să vă convingă, vreau să vă mai spun câteva cuvinte.

Am doar 18 ani şi viziunea mea poate este diferită de a celorlalţi. Eu nu văd romantismul doar ca pe un clişeu ce constă în paturi pline cu petale de trandafiri, săruturi în ploaie şi dormit pe plajă, deşi şi acestea au farmecul lor. Dar totuşi, romantismul este mai mult decât atât, este o stare, este prezent în iubire, în vorbe, în acte, în orice!

Încercarea noastră de a face romantismul să dureze pentru totdeauna este o dovadă clară a faptului că romantismul este parte din noi, o esenţă ce stăruie în interiorul nostru. 

Cum îmi manifest eu romantismul? Prin fotografie! Această artă atât de frumoasă şi expresivă, delicată, dar totuşi dură în anumite cazuri. Fotografiile pe care le fac îmi reflectă cel mai bine caracterul şi felul meu de a fi. Unele dintre voi mă cunoaşteţi, unele nu, dar cel mai important este că ceea ce am scris în articolul cu care am intrat în finala #BlogJuan este scris cu suflet şi, mai ales, este adevărat.

Dacă romantismul tinde să devină o contemplare fără obiect, o prezenţă inefabilă de care depindem noi, ca fiinţă spirituală, eu vreau să demonstrez că romantismul înseamnă mai mult decât atât. Nu trebuie să mă votaţi, să mă alegeţi pe mine neapărat pentru Paris, dar vreau să ştiu dacă sunteţi de acord cu mine, dacă îmi împărtăşiţi ideile şi vreau să ştiţi că eu chiar îmi doresc în mod deosebit să văd acest oraş.

Vreau, în continuare, să vă prezint o serie de fotografii care pentru mine înseamnă foarte mult, fotografii care au o valoare sentimentală enormă. Sper să vă placă şi să mă susţineţi, atât datorită muncii mele neîntrerupte, cât şi pentru ideile pe care le promovez în legătură cu romantismul.

Vă mulţumesc şi vă urez succes în alegerea celui care merită să câştige, pentru că am văzut multe articole bune şi persoane deosebite! Vreau doar să vă imaginaţi cu ce fotografii m-aş întoarce de la Paris, oraşul etern romantic.

Comments

Categories: Orfanesa

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *