Visu` cu Parisul

În dimineața asta, când m-am trezit, am mai găsit un articol despre mine în cadrul campaniei #BlogJuan care mi-a plăcut foarte mult. Ieri, la fel. Toată săptămâna a fost mult mai frumoasă când am văzut ce articole frumoase mi-au dedicat bloggerițele noastre.

Mă bucur enorm de fiecare vot! Sincer vă spun, când am intrat în cursă îmi propusesem să ajung în primii 5 romantici, să ajung în etapa a doua. Nu mă așteptam ca articolul meu să atragă atâtea voturi. Da, îmi doresc foarte mult să ajung la Paris, să vizitez și să fotografiez unul din cele mai frumoase orașe ale lumii, dar este ceva mai mult decât atât în campania aceasta.

Nu știu dacă o să câștig, am văzut articole foarte bune în cadrul concursului, dar un lucru vă spun sigur, cu toată convingerea. Sunt foarte bucuros că am participat! Mă bucur enorm de fiecare articol dedicat mie, de fiecare cuvânt frumos din partea voastră! Am citit niște articole care m-au impresionat foarte tare, și nu credeam că un simplu articol precum cel cu care m-am înscris, vă poate convinge să spuneți lucruri atât de frumoase.

Nu credeam că eu, la vârsta de 18 ani, pot convinge atâtea persoane să mă voteze. Primul pas înainte a fost când Adrian Ciubotaru mi-a spus că el pe mine mă votează în prima etapă, iar apoi încrederea s-a născut citind articolele voastre despre mine. Vă mulțumesc!

Înainte de a se afișa mâine rezultatele, de a ne bucura și de a felicita câștigătorul, cine o fi el, eu vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor bloggerițelor, tuturor celor care m-au votat în prima etapă, celorlalți participanți și bineînțeles, Danone!  

 

 

 

Comments

Categories: Concursuri

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *