Best of 2011

Anul aproape a trecut, iar tradiţia spune că este frumos să facem un articol de final de an, să ne amintim lucrurile frumoase ce s-au petrecut în cursul anului care a trecut. A fost un an foarte frumos şi productiv, un an mulţumitor, dar nu mai bun decât cel care vine.

Vreau ca în acest articol să vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi susţinut, prietenilor şi vouă, celor de pe blog şi reţelele sociale. Vă doresc numai bine şi un an nou plin de împliniri.

Cea mai mare fericire datorată activităţii mele de fotograf şi blogger a venit din partea proiectului Redescoperă România, ocazie cu care am văzut frumuseţea Deltei şi a Dobrogei. Vă mulţumesc.

Anul care vine mă voi muta la Bucureşti şi totul se va schimba. Urmează facultatea. Să sperăm că va fi bine, eu sunt foarte încrezător. Până atunci, însă, vreau să vă ofer o colecţie de fotografii best of ale anului acesta, cele mai frumoase fotografii realizate de mine. Vreau să îmi spuneţi părerea, sinceră. Chiar sunt curios ce credeţi despre munca mea.

La mulţi ani şi să ne revedem cu bine anul care vine!

 

Comments

Categories: Orfanesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *