Luna cadourilor la F64 – Promoţii

Pentru a simţi atmosfera sărbătorilor, vedem că şi preţurile intră într-o astfel de sărbătoare. În această lună avem reduceri foarte mari din partea F64 care oferă promoţii deosebite.

Doar astăzi şi mâine puteţi achiziţiona  orice aparat foto cu reducere de 10%.  Această ofertă este una foarte bună ce pune pe gânduri orice doritor de aparat foto nou. Fie că este vorba de camere compacte sau de SLR-uri, această reducere trebuie să vă convingă. Luna aceasta, a cadourilor, aduce surprize foarte frumoase din partea F64.  

 

Reducere 10% La orice aparat foto

O altă ştire interesantă este noua aplicaţie F64 FotoLumea Mea, care permite comenzi online prin site pentru imprimare de fotografii, tricouri. Acest serviciu este disponibil prin colaborarea cu CeWe, un sistem internaţional de înaltă calitate pentru astfel de servicii.

Bineînţeles, există şi reducerea zilei. Doar astăzi aveţi obiectivul Canon EF 75-300mm F 4-5.6 la preţul de 589 RON, o reducere de peste 400 de lei şi card de memorie Sandisk 16gb cu viteză de până la 60 MB/sec la preţul de 344 RON.

Nu uitaţi să verificaţi zi de zi reducerile pentru că niciodată nu se ştie ce aveţi nevoie şi găsiţi la promoţie! Moşul vine şi la F64!

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Categories: Recomandări, Ştiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *