Un cadou de Crăciun

În preajma sărbătorilor de iarnă atmosfera din casele noastre, ale tuturor, este deosebită. Mirosul de sărbătoare şi bradul de crăciun ne transpun într-o stare aparte. Această perioadă este cea mai frumoasă din an, după părerea mea, în special când ești cu persoanele iubite alături.

De Crăciun obișnuim să facem cadouri celor apropiați, obișnuim să fim mai buni și să îl așteptăm pe moșul. Crăciunul în familie este frumos, iar împodobitul bradului alături de cei apropiați este unul din cele mai frumoase momente ale acestei sărbători.

Globuri de craciun

De Crăciun simt că este mult mai liniște peste tot, că oamenii scapă de grijile cotidiene și că încearcă să fie mai buni. Fiecare trăiește această perioadă așa cum simte, iar anul trecut am fost martor la un moment foarte frumos în seara de ajun, lansarea unor lampioane spre ceruri, simbolul acestora fiind eliberarea de griji și transmiterea unui mesaj spre ceruri.

Flacari spre cer

De multe ori, în pragul Crăciunului te apucă tristețea, melancolia și te năpădesc amintirile. Te uiți la brad, la lumănări și la locul unde vor fi cadourile și îți amintești că totuși, cineva lipsește, dar nu îl mai poți aduce înapoi. Timpul a trecut și durerile s-au cicatrizat, însă niciodată nu poți umple acel gol când, lângă bradul de Crăciun, ți-ai fi dorit să fie alături de tine și cei care nu vor mai fi niciodată.

Îmi amintesc de Crăciunul trecut petrecut la căldura șemineului alături de familie, cu masa obișnuită în seara de ajun și cu cadourile sub brad. Fericirea celor dragi se vedea în ochi, iar desfacerea cadourilor a reușit să stârnească un val de emoții deosebite. Astfel, uiți de probleme și te bucuri de fericirea lor. Ești cu adevărat fericit!

Anul acesta vreau să le pun, lângă cadouri, și un aranjament floral care să uimească. Am văzut aranjamente florale de Crăciun superbe la 123 Flori.ro. Preferatul meu este Mica Prințesă, un aranjament vesel, interesant și de bun gust ce îți transformă cadoul în unul special.

Recent am descoperit această florărie prin intermediul lui Blogatu și, sincer vă spun, am rămas foarte plăcut impresionat de ceea ce am văzut pe acest site și cu siguranță vă spun că merită să faceți un astfel de cadou pentru cei dragi, în special cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Îmi place să ilustrez fiecare articol cu fotografii realizate de mine ( cu excepția aranjamentului floral), de aceea vă prezint o serie de fotografii ce transmit atmosfera de sărbătoare și vă transpun, măcar pentru o clipă, în perioada Crăciunului! 

Comments

Categories: Articole Publicitare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *