SONY DSC

Best Of – Păsări

În articolul de astăzi vreau să vă prezint cele mai frumoase fotografii cu păsări surprinse de mine. Specializarea mea nu este nici pe departe acest gen de fotografie. Am încercat de multe ori să abordez acest tip de fotografie și pot spune că am cadre decente, însă nu am o colecție atât de frumoasă pe cât mi-aș dori.

Bird watching-ul presupune mai mult decât fotografie. Aici ai nevoie în primul rând de cunoștințe solide din domeniu. Este important să știi unde se află păsările, ce fel de hrană preferă, în ce perioadă a anului le găsești, este foarte important să le poți deosebi și să le atragi.

Mie îmi place să fotografiez păsări, însă nu mă pasionează într-atât încât să îmi dedic o atât de mare parte din timp și pasiune. Unul din fotografii din acest domeniu pe care îi apreciez cel mai mult este Doru Panaitescu.

Eu am fotografiat ce am prins și doar de câteva ori am mers la loc sigur după păsări, le-am urmărit ore în șir sau m-am camuflat corespunzător. Fotografiile pe care le vedeți mai jos sunt surprinse, majoritatea, în Harghita, iar restul în Dobrogea, cu excepția pescărușilor pe care i-am prins în Anglia. Acestea sunt o colecție best of a fotografiilor cu păsări și sper că o să vă placă.

Pescarus

 

 

Comments

Categories: Păsari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *