SONY DSC

Cu fotodragoste’n Veneţia

Iubirea, prin complexitatea şi plurivalenţa înţelesurilor sale, dovedeşte faptul că deşi este un aspect uman ce defineşte plenitudinea existenţei, tinde totuşi să concretizeze sentimentele în lumea reală şi oferă un sens acţiunilor cu o aparenţă absurdă, reuşind să ilustreze un sens aparte al vieţii şi o diviziune a sufletului între tine şi persoana iubită.

De ce iubim?

Încercând să scriu o definiţie a iubirii am reuşit doar să dovedesc faptul că iubirea nu se poate exprima în cuvinte. Nu există o definiţie a iubirii care să înglobeze întreg sensul acesteia. Iubirea reprezintă pasiune, romantism, sentimente şi dăruire. Aceasta modelează liniile finţei umane şi este precum o vatră de energii mistice la care poţi apela oricând pentru regenerare, pentru că acest sentiment este mai mult decât atât, este o stare.

Noi iubim pentru că asta ne cere inima. Iubim pentru că putem. Suntem fiinţe umane şi ne lăsăm conduşi de sentimente. Avem raţiune, avem logică, însă de multe ori aceasta este depăşită şi acţionăm din pasiune, pur instinctual. Există deja clişee ce ilustrează că pentru noi iubirea tinde să devină un act automatizat ce nu se poate numi iubire.

Iubirea nu este decât drumul până la inima persoanei dorite, paşii pe care îi urmăm pentru a o cuceri şi pentru a ne fi aproape. Acele momente în care, poate, tremurăm de emoţie în timp ce aşteptăm răspunsul, ne bate inima cu nebunie în speranţa împlinirii şi nu facem altceva decât să luptăm pentru ceea ce ne dorim!

 

Inimă într-un cub de gheaţă

Noi suntem asemenea unei inimi într-un cub de gheaţă cu o falsă impresie că acţionăm instinctual, însă suntem prinşi în vraja clişeelor ce acaparează sensul iubirii şi ne ghidează viaţa în aceaşi direcţie. Vrem să credem că nu este adevărat şi încercăm să fim originali, însă nu venim cu nimic nou şi doar repetăm ceea ce la rândul lor au făcut şi alţii.

Iubirea ţine de pasiune, de evadarea din acel spaţiu clasic şi de topirea gheţii ce ne înconjoară în speranţa că vom reuşi să ne atingem scopurile.

Sursum corda

Să alegem măcar o zi în care noi să ne ridicăm inimile şi să ne dăruim complet iubirii. Devotamentul nostru este apreciat mereu, iar cel mai frumos gest pe care îl putem face este să îi demonstrăm persoanei apropiate că o iubim cu adevărat. Trebuie să ai curaj, să lupţi pentru ceea ce vrei şi să ai încredere în tine şi în succesul pe care îl vei dobândi!

 

Dovedeşte şi tu că iubeşti!

Şansa ta de a-ţi dovedi iubirea capătă contur în faţa ochilor. Acum poţi să îţi iei jumătatea şi să o duci la Veneţia, un tărâm magic al iubirii unde îţi poţi stabili vise şi unde acestea se pot şi îndeplini.

Ca să îţi poţi duce jumătatea la Veneţia, sau ca să îi oferi un cadou frumos cu ocazia acestei luni a iubirii, F64 te ajută. Ai de urmat nişte paşi simpli:

  • Cumperi orice aparat foto Canon de la F64 ( chiar şi din showroom )
  • Intri automat în tombola de Sf. Valentin 
  • F64 şi Canon te premiază!
  • Pe data de 20 februarie afli dacă eşti fericitul câştigător al unui weekend romantic la Veneţia sau posesorul unuia din cele 10 premii oferite.

 Articol care se înscrie la campania Blogal Initiative.

 

 

Comments

Categories: Fotografii orfane, Recomandări

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *