SONY DSC

Fotografii romantice de Valentine`s Day

Dragostea, iubirea, amorul, afecțiunea, patima…

Caracterul unic și special al acestui sentiment se exprimă prin atât de multe cuvinte și are, totodată, la fel de multe moduri de manifestare, dacă nu chiar mai multe. Iubirea este starea aceea care ne face mai buni, care ne obligă să vedem lumea cu alți ochi și să realizăm că partea plină a paharului este mai importantă.

Astăzi, dragilor, este Valentine`s Day, o zi specială care ne aduce aminte de modul în care ar trebui să ne comportăm în fiecare zi cu persoana iubită. Nu doar astăzi ne arătăm iubirea față de jumătatea noastră, doar că astăzi realizăm că se poate și mai mult și ne amintim că persoana de lângă noi merită cu adevărat mai mult. Pentru că o iubim!

Cadouri, declarații, flori și amintiri, toate au loc în ziua aceasta atât de importantă pentru îndrăgostiți. Toate acestea sunt apreciate, însă în momentul în care tu ai șansa de a-i oferi persoanei iubite o excursie în unul din cele mai romantice locuri din Europa, de ce să ratezi ocazia?

F64 susține ziua de Valentine`s Day și sprijină iubirea. Înscrie-te în cursa pentru Veneția și îi poți face un cadou deosebit iubitei sau iubitului tău.

Pentru că sunt o fire romantică, așa cum și concursul BlogJuan a demonstrat-o, vreau să vă ofer astăzi o dedicație foto, un articol best of cu cele mai romantice fotografii realizate de mine. Sper să vă placă și, mai mult, sper să vă trezească o emoție vederea acestor fotografii pentru că acesta este scopul lor.

Iubiți-vă!

Acest articol participă la campania Blogal Initiative

Comments

Categories: Best Of

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *