scan0001

Locul II la Concurs Național de Fotografie

Pompieri

V-am mai anunțat, poate, și în articolele precedente, însă acum vreau să vă anunț încă o dată pentru că este mai oficial. Zilele trecute am fost la sediul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Harghita pentru a-mi ridica diploma, premiul și pentru a fi felicitat de inspectorul șef, domnul colonel Pop Gheogrghe.

Cu ocazia zilei pompierilor, anul trecut am participat la un concurs de fotografie la care nu aveam foarte mari așteptări. După o perioadă destul de lungă de timp îmi atrage tata atenția că mi-a văzut numele în Revista Pompierilor ca și câștigător al concursului. Pe lângă surprinderea imensă pe care am avut-o, am rămas mirat că nu m-a sunat sau anunțat absolut niciunul dintre organizatori.

După nu foarte mult timp primesc un telefon din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în care sunt anunțat că sunt fericitul câștigător al premiului al II-lea la Concursul Național de Fotografie pentru profesioniști. Deși eu m-am înscris la amatori, ei au considerat că fotografia este suficient de bună încât să ocupe loc fruntaș la profesioniști.

Drept premiu am primit o imprimanta HP PhotoSmart Wireless Special Edition, însă pentru mine contează mai mult onoarea de a câștiga un astfel de concurs. Ca deobicei, orice astfel de pas înainte reprezintă un stimul și o recompensă totodată pentru munca mea.

Fotografia cu care am câștigat este, bineînețeles, pe tema incendiilor și a acțiunii pompierilor. Sunt foarte mândru de această realizare și sper la cât mai multe.

Pompieri

 

Comments

Categories: Concursuri, Noutăţi

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *