Relansarea blogului – www.alexdima.eu

Dragilor, de foarte mult timp am așteptat acest moment în care vă anunț marea veste. De foarte mult timp am în plan o relansare a blogului, iar de ceva vreme, alături de o companie profesionistă de web design, am reușit să pun în aplicare acest vis.

De astăzi, alexdimaphoto.info nu mai este. Acesta s-a transformat în AlexDima.eu, un nou blog cu un design complet schimbat și cu planuri foarte mari! Domeniul pe care mi-l doream pentru noul site era .ro, evident, dar era deja cumpărat și nu s-a putut face nimic.

Noul site beneficiază de o temă proprie făcută de la 0 de firma care m-a ajutat să fac totul.  Le mulțumesc în special lui Alex David și Roxanei Olaru, oamenii care au muncit pentru acest blog. Best Web Image a reușit să îmbine standardele pe care le-am visat și mi-a creat tema pe care o vedeți acum pe blog. Sunt foarte mulțumit de ea și îmi doream, încă de când am început bloggingul, să am o temă proprie și unică pe care să nu o găsesc pe alte siteuri.

Logoul pe care îl vedeți este realizat de Andrei Luta căruia vreau să îi mulțumesc pe această cale. Ideea mi-a plăcut foarte mult, iar realizarea de asemenea!

Această renaștere a blogului aduce după sine nu doar o schimbare de design, ci și din punct de vedere al conținutului. Articolele vor fi mult mai bune, mai complete, iar fotografiile, de asemenea, vor observa o evoluție. Acest pas înainte este un impuls absolut necesar.

Am planuri mari și proiecte de asemenea pentru viitor. Acesta este doar începutul! Vreau să le mulțumesc încă o dată celor Best Web Image pentru munca depusă, și vouă, celor care mă urmăriți.

Ce părere aveți de noul blog?

Comments

Categories: Noutăţi, Recomandări

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *