Jurnal de călătorie: Drum spre Budapesta

Joi după masă am început o nouă filă din jurnal de călătorie cu o excursie spre capitala Ungariei, Budapesta. Această călătorie ţine până luni dimineaţa şi, sincer, chiar nu mai fusesem demult aici.

Am pornit joi după masă cu autocarul şi am ajuns acum puţin timp, la ora 07:00, ora Ungariei. Deşi pot spune că mie îmi era relativ frică de drum, pentru că nu sunt adeptul călătoriilor cu autocarul, fiind în grup mai mare a fost chiar foarte fain şi distractiv.

Îmi era dor de o astfel de călătorie pentru că a trecut ceva timp de când nu mai părăsisem ţara, iar potenţialul fotografic al Budapestei este destul de ridicat. Ieri, după ce am făcut check in-ul la hotel am pornit în şi la ora 12:00 avem programare pentru a vizita parlamentul.

Îmi doream foarte mult să fac fotografii în parlament, iar dacă în România nu am ajuns, încă, sper că voi obţine fotografii frumoase în cel al Ungariei. O să revin cu fotografii în cel mai scurt timp posibil, însă ca de fiecare dată când ies din ţară, am nenorocul de a avea probleme cu internetul.

Prima imagine care mi-a sărit în ochi în momentul în care am coborât din autocar în centrul Budapestei a fost un părculeţ foarte simpatic ce m-a atras.

Comments

Categories: Fotoreportaj, Jurnal de călătorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *