Print

Asigurare pentru echipamentul foto și ofertele F64

Cei de la F64 ne surprind, ca deobicei, cu oferte frumoase și reduceri importante. În articolul de astăzi vreau să vă prezint un pachet foarte atrăgător pentru cei care doresc să achiziționeze un aparat foto nou, dar și o ofertă în premieră în România.

Eu de foarte mult timp îmi doresc o asigurare foto pentru echipamentul meu. Am investit suficient de mult încât să îmi fie frică să nu pierd tot. Mi-aș dori foarte mult o asigurare precum cea din oferta de mai jos, însă, din păcate, nu se aplică retroactiv ci doar la comenzile care beneficiază încă de la început de asigurare. 

Pentru cei care vă doriți să luați un aparat foto, credeți-mă, o astfel de asigurare este foarte avantajoasă și vă salvează de multe griji. Asigurarea acoperă furtul, diverse avarii sau deteriorări accidentale, inclusiv pătrunderea apei sau a anumitor lichide în locurile nepermise.

O altă ofertă frumoasă se referă la produsele Nikon D3100 și Nikon D5100. La achiziționarea unuia din cele două aparate primiți cadou un aparat foto Coolpix L23 Black, foarte folositor ca un aparat secundar pe care îl puteți purta oricând după dumneavoastră, în special în momentele în care nu vreți să luați geanta foto după voi.

 

Comments

Categories: Recomandări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *