Rainbow on the road

Rainbow on the road

De ce îmi place această fotografie atât de mult? Pentru că este un cadru al cărui stil nu l-am abordat niciodată. Nu am foarte multe cadre urban, iar din câte am văzut până acum, este unul din puținele cadre cu atmosferă.

Îmi place atât încadrarea cât și jocul de culori ce determină compoziția. Elementul de mișcare, de viteză, realizat prin timpul lung de expunere oferă imaginii o altă nuanță. Această fotografie, Rainbow on the Road, realizată de Sungjin Kim, este una plină de atmosferă.

 

Comments

Categories: World Photo

2 comments

  • Chaika

    Super tare cadrul insa si procesarea. Pun pariu ca imaginea fara postprocesare nu ar fi avut farmec mai deloc. Astfel de cadre sunt greu de realizat in Romania din pacate, in principiu din cauza incapatanarii institutiilor si a paznicilor de a interzice fotografilor sa mearga oriunde si sa fotografieze aproape orice.

    • Alex Dima

      Să știi că uneori asta poate fi o problemă la noi, însă ne lipsește, poate, și peisajul pentru a realiza o astfel de imagine. Eu era să rămân fără aparat la metrou. Deși bănuiam că nu este voie, am încercat pentru că nu am văzut niciun semn care să interzică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *