Floral contre jour

Under the light

Mereu mi-a plăcut ca în fotografiile mele să vin cu un element de noutate. Îmi place să fiu original și încerc să aduc un strop de dinamism cadrelor realizate. Uneori se poate, uneori nu, însă aceasta este una din dorințele mele cele mai mari.

În aceste fotografii, deși subiectul este o floare oarecare, am încercat să adopt o abordare diferită. Contre jour-ul oferă o altă perspectivă fotografiei care altfel ar fi fost banală. Nu este nimic dificil sau complicat.

Unde vreau eu să ajung este faptul că orice ați face, încercați să fiți originali, să transformați ceva oarecum banal în ceva deosebit. Nu o să vă iasă mereu, însă simplul fapt că voi încercați este cel mai important!

Floral contre jour

Floral contre jour

Comments

Categories: Macro

3 comments

 • Antoo

  Adevărul este că atâta timp cât îţi place ceea ce faci, de exemplu fotografia, poţi oricând vedea ceva frumos oricât de banal poate părea altora. Iar unele fotografii pot avea o semnificaţie anume ceea ce le face speciale. :)
  Referitor la poze, chiar îmi plac. Au ceva diferit şi parcă denotă o urmă de mister, iar culorile participă foarte bine la asta 😀

  • Alex Dima

   Așa este. Fiecare fotografie are o semnificație aparte pentru fotograf. Mulțumesc pentru aprecieri!

   • Antoo

    Oricând! Îmi plac mult fotografiile făcute de tine în general, nu doar acestea! ^^ Baftă în continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *