,,In Romania politica antidrog se face pentru copii"

Campanie antidrog pentru copii și elevi

Ieri, la ora 12:00, în toate județele din țară, la nivelul Inspectoratelor Școlare Județene, au avut loc dezbateri pe tema antidrogurilor. Am participat și eu, alături de Consiliul Elevilor, la întâlnirea de la Miercurea Ciuc.

La întâlnire au participat doamna inspector educativ Erdei Lucica și, specializată în domeniu, doamna Țifrea Alexandra. Dezbaterile au avut la bază prezentarea proiectelor în derulare și găsirea unui slogan potrivit pe această temă.

A fost și un concurs pentru validarea celor mai bune sloganuri. Din juriu am făcut parte și eu, iar în momentul validării am găsit câteva sloganuri chiar foarte frumoase, scurte și de impact asupra publicului.

Proiectul dezbătut are denumirea ,,În România politica antidrog se face pentru copii”, și am rămas chiar plăcut surprins de câte activități s-au derulat, deja, în cadrul acestei activități. Drogurile încă reprezintă un subiect sensibil pentru foarte mulți copii, iar aceste campanii sunt foarte bine venite în societatea în care trăim.

Comments

Categories: Evenimente, Fotoreportaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *