Promotie-nikon

Promoții F64 pentru produsele Nikon

Așa cum ne-am obișnuit de atât de mult timp, cei de la F64 vin cu noi oferte foarte faine care ne conving să cumpărăm. Cea mai mare ofertă din acest moment are premii foarte faine pe care le descriu imediat.

  • La achiziționarea oricărui aparat foto Nikon în perioada 2 aprilie – 15 mai poți câștiga zilnic o cană sub formă de obiectiv, săptămânal un voucher de 500 de lei sau marele premiu, o Toyota Auris. Sfatul meu este, dacă vă gândiți să cumpărați un aparat foto, acum este momentul potrivit!
  • Pentru că Nikon D90 este unul din veteranii DSLR-urilor, acum vine la o ofertă foarte atratictivă în care acest aparat cu obiectivul de kit 18-55mm vine la promoție cu o Geantă Nikon și un card SD de 4GB, tot acest pachet la prețul de 2899 RON.

  • Mulți dintre noi am rămas plăcut surprinși de ceea ce oferă aparatul Nikon 1 V1, însă, poate, ne oprea să îl achiziționăm faptul că obiectivele pentru acesta sunt oarecum limitate. Acum, la achiziționarea acestui aparat cu orice kit primiți gratuit un adaptor de montură Nikon 1 – Nikon F, ceea ce vă permite o libertate mai mare.

  • O ultimă recomandare în acest articol vine pentru promoția aparatului Nikon D5100, care vine la ofertă cu teleobiectivul 55-200 VR gratuit!

Acestea fiind spuse, vă invit să analizați ofertele, să vă cântăriți bine alegerile și necesitățile și să optați pentru una din aceste oferte. Pentru orice întrebare sunt aici pentru a vă ajuta!

Comments

Categories: Recomandări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *