Alex Dima

Se termină liceul…

Astăzi termin liceul. Are loc festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele a XII-a și totul va fi un adevărat ceremonial. La ora aceasta din noapte, în care scriu articolul, mă gândesc la ce a însemnat această perioadă pentru mine.

Au fost 12 ani atât de frumoși, lungi și totuși, scurși ca prin minune. Mă gândesc la prieteniile pe care le-am legat în această perioadă, la oamenii pe care i-am cunoscut, la cunoștințele pe care le-am acumulat și la profesorii pe care i-am avut alături. Mă gândesc la tot și îmi pare extrem de rău că se termină.

Așa cum am scris și în discursul pe care l-am pregătit pentru Ultimul Clopoțel, totul s-a sfârșit așa cum a început și,totuși,nimic nu mai e la fel. Ușa care ne aștepta deschisă  și pragul pe care l-am pășit acum 12 ani, se închid  în urma noastră, clopoțelul care ne chema la ore acum sună a despărțire, iar zâmbetul inocent de copil s-a transformat  într-o lacrimă sinceră de fost licean și viitor student.

Nu îmi puteam imagina ce stare de tristețe și părere de rău mă va apuca odată cu venirea acestui moment. Vorba poetului, ,,amintirea intamplarilor vine din viitor, nu din trecut.”. Timpul trece și iată că se termină și liceul… 

Alex Dima

O să revin și cu un articol după terminarea acestor momente, să vedem dacă voi avea aceași stare.

Comments

Categories: Fotografii orfane

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *