Zbor-peste-Transilvania-6

Zbor peste Transilvania: Primul meu zbor

Vineri am avut o experiență deosebită. Am câștigat concursul organizat de Zbor peste Transilvania  și am avut ocazia de a zbura peste Harghita și Covasna, chiar și un pic deasupra Brașovului.

Mulțumesc Dragoș Asaftei pentru ocazia oferită. Sincer, mi-a plăcut foarte mult. Prima oară când am văzut avionul, nu vă pot descrie senzația. M-au apucat foarte multe emoții și eram nerăbdător să ajungem în aer. Vremea a ținut perfect cu noi. A fost soare și foarte, foarte cald.

Am decolat de la Sânpetru, lângă Brașov, și am pornit spre Sfântul Gheorghe. După aceea am pornit spre Harghita spre Lacul Sf. Ana, Miercurea Ciuc, Lacul Roșu, Cheile Bicazului, Praid, Zetea și Odorheiu Secuiesc. La final am zburat puțin peste Brașov și Ghimbav.

Experiența a fost cu adevărat inedită și mă bucur că am avut ocazia să mă alătur acestui proiect, unul de suflet și proiectul fotografic din România pe care eu îl apreciez cel mai mult. Felicitări încă o dată Dragoș pentru tot ceea ce ai făcut din acest proiect!

În acest prim articol vă prezint câteva fotografii din zbor, urmând ca în viitorul cât mai apropiat să public o serie de articole cu zone mai restrânse. Vreau să vă mai spun că am prins și apusul, lumina a fost superbă, iar pozele au ieșit foarte bine!

Zbor peste Transilvania este un proiect inițiat de Dragoș Asaftei și kronfly.ro, cu sprijinul Petrom.

Comments

Categories: Artistice, Fotoreportaj, Jurnal de călătorie

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *