385696_458115790870310_1943124386_n

De astăzi eşti mai mare!

Mă gândeam ce articol pot publica astăzi, dar mi-am dat seama că aş putea face un articol foarte frumos cadou cuiva, o surpriză plăcută, sper eu. Astăzi este ziua bunului meu prieten, Dragoş Asaftei.

Omul acesta face 19 ani, iar până la vârsta aceasta a realizat mai multe decât alţii au făcut într-o viaţă. Acest articol este un semn de respect, de apreciere, dar, în primul rând, de prietenie. Dragoş, aşa cum îl cunosc eu, este cel mai bun prieten al meu, este un fotograf desăvârşit, aveţi şi blogul pentru a dovedi asta, a scris 2 cărţi şi are proiectul Zbor peste Transilvania.

Îmi amintesc cu drag de una din surprizele făcute anul trecut, când i-am făcut un cadou mai deosebit. Acum nu mai face tot 18 ani, deci articolul acesta este într-o notă mai serioasă.

Dragoş munceşte şi ştie ce vrea. Pe lângă aspectele pe care le ştiţi mulţi dintre cei care îl urmăriţi, eu vreau să vă mai spun că este unul din oamenii în care poţi avea oricând încredere, este un fiu pe care orice părinte şi l-ar dori şi un prieten de care mă mândresc.

La mulţi ani, Dragoş! Să iubeşti, să fii fericit şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele!

Comments

Categories: Orfan

3 comments

  • Oana B.

    Cel mai frumos si special cadou, zic eu pe care l-ai fi putut face. De la voi am invatat ca sunt frunze ce nu cad, chiar daca vantul bate, sunt inimi tari ce nu se despart, chiar daca sunt departe. La multi ani Dragos! La multi ani prieteniei voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *