Vola

Călătorim cu Vola.ro?

Mă gândeam acum la fotografia de călătorie şi la cât de deosebită este aceasta. Ce poate fi mai frumos decât să vizitezi lumea aceasta, să înveţi lucruri noi peste tot şi să admiri ceea ce ni se oferă?

În ultimii ani mi-am dat seama cât de mult îmi place să călătoresc. Da, aş fi egoist să spun că nu şi pentru mine, dar în primul rând pentru fotografiile pe care le pot realiza. Nu pot spune că m-am plimbat foarte mult, dar totuşi, nici acasă nu am stat. Am încercat ca d

in fiecare loc în care am fost să aduc nişte amintiri plăcute de care să nu mă bucur doar eu, ci mai multă lume.

Tot datorită acestei pasiuni pentru fotografie am realizat şi Fotograf în Europa, un proiect din care am obţinut nişte fotografii foarte frumoase şi la care încă mai lucrez pentru a vă prezenta cât mai real ceea ce am trăit şi eu şi completând astfel Jurnalul de călătorie.

Vola.ro şi noul sistem Big Flex

De ce vă vorbesc acum de fotografia de călătorie? Pentru că am descoperit noul sistem Vola.ro şi zău că mi s-a făcut dor să călătoresc. Mai mare dragul!

Dacă faceţi o mică probă veţi putea vedea că la o simplă căutare puteţi beneficia de noul sistem Big Flex, care chiar vă scuteşte de experienţele neplăcute de până acum în căutarea voastră pentru bilete de avion. Astfel, selectând locaţia şi data obţineţi toate zborurile posibile, inclusiv cele low cost.

Care este avantajul acestui sistem? Pe lângă timpul economisit şi rezultatele la un clik, puteţi vedea imediat câţi bani economisiţi dacă schimbaţi datele de călătorie cu câteva zile sau puteţi vedea în calendar tarifele pentru aceleaşi călătorii în următoarele 5 luni de zile.

Nu ştiu ce ziceţi voi, dar mie îmi place în mod deosebit interfaţa friendly user a siteului şi utilitatea acestuia, că până la urmă de asta vorbim. Vă recomand cu mare căldură. Eu am căutat, am găsit rapid cele mai bune preţuri şi chiar mă tentează să plec undeva.

Ca să vă vină cheful de călătorii, vă ofer câteva fotografii din străinătate, dar şi din ţară, pentru a vă convinge să vă bucuraţi de vară, să renunţaţi la stresul cotidian şi să vă aveţi o vacanţă frumoasă.

Fotografii din avion

Anglia

Anglia, Londra

Anglia, Londra

Budapesta

Budapesta

Budapesta

Viena

Viena

Roma

Roma

Vatican

Ljublijana

România

Transalpina

Ceahlau

Delta Dunarii

Sper din suflet că aceste fotografii v-au stârnit cheful de a porni la drum. Chiar dacă nu aveţi cum acum, programaţi-vă o călătorie cât mai apropiată ca timp, verificaţi preţurile, zborurile şi profitaţi de noul sistem Big Flex oferit de Vola.ro. Articol ce participă la campania Blogal Initiative.

Comments

Categories: Jurnal de călătorie

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *