Peninsula-2012-Ziua-IV

Ultima zi a festivalului Peninsula 2012

Ultima zi a festivalului a fost una deosebită. În primul rând am descoperit că dacă nu stăm toata ziua la terasele de la weekend şi la soare, noaptea nu suntem aşa de obosiţi, aşa că am petrecut mare parte a zilei la Zanza, în Târgu Mureş, un local ce mi-a plăcut în mod deosebit şi pe care vi-l recomand cu mare căldură, în special datorită bibliotecii atât de frumoase şi a atmosferei liniştite combinate cu muzică bună.

Primul concert al serii la care am participat a fost al celor de la Firkin, care în ritmurile muzicii irlandeze au realizat, la Ciuc Stage, o atmosferă genială!

Surpriza serii, şi a întregului festival pot spune, pentru mine, a fost formaţia Babylon Circus. Aceşti francezi care au impresionat în cel mai plăcut mod posibil în anul 2010, au făcut un spectacol deosebit şi anul acesta combinând genul lor special de muzică cu spectacolul şi teatrul. Vă recomand din suflet să îi ascultaţi, pe mine m-au impresionat!

Seara am încheiat-o cu showul finlandezilor de la Children of Bodom, una din cele mai bune formaţii de metal din lume. Chitaristul şi solistul Alexi Laiho m-a impresionat. Deşi nu este genul de muzică pe care să îl ascult mereu, talentul său este incontestabil. Aceştia au făcut spectacol, iar publicul a fost în delir.

Ca şi o retrospectivă a acestei ediţii peninsulare, pot spune că mi-a plăcut, însă formaţiile au fost mult mai faine în anul precedent. Da, organizarea a fost foarte bună, însă mi-ar fi plăcut să văd pe scenă şi alte formaţii.

Anul acesta au fost 79.000 de persoane prezente la Peninsula unde, pe cele 3 scene principale, Main Stage, Ciuc Stage şi Kiss Terrace, dar şi în Freedom, trupe frumoase şi au realizat spectacole şi au concertat, păstrând viu spiritul peninsular.

Fotografiile au fost realizate cu Sony A77 primit de la Emag.

Comments

Categories: Peninsula

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *