Infotrip #priNeamt

#priNeamţ, un tur deosebit!

După Conferinţa de Marketing Online în Turism a urmat #priNeamţ, un infotrip deosebit. Am pornit de dimineaţă la un tur al oraşului Piatra Neamţ, oraş care chiar mi-a plăcut. Este un oraş curat, elegant, civilizat şi cu oameni foarte faini.

Vă pot spune că mâncarea a fost cea mai bună din toate tripurile de până acum. Extrem de bună, variată şi foarte gustoasă. Pentru asta tot respectul faţă de cei din Moldova care, în general, au mâncăruri foarte bune.

După vizitarea oraşului, care a cuprins un tur al centrului istoric, o plimbare cu telegondola şi o vizită la Muzeul de Istorie, a urmat o frumoasă plimbare la Cheile Bicazului şi Lacul Roşu, zone care le ştiam foarte bine, dar pe care oricând le revăd cu drag datorită farmecului special.

Spre seară am descoperit pensiunea Balad`or, un punct extrem de fain unde trebuie să opriţi dacă vă apropiaţi de oraşul Piatra Neamţ. Vă spun, ziua de astăzi a fost foarte frumoasă şi o organizare excepţională, în special datorită lui Alex Filip şi Toma Nicolau.

Vă invit să vedeţi fotografiile de ieri şi promit să revin cu fotografii şi de astăzi. Restul le găsiţi pe pagina de Facebook.

 

Comments

Categories: Evenimente

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *