Un loc pe care il voi putea numi acasa

Un loc pe care îl voi putea numi acasă. În Cluj.

Un loc pe care il voi putea numi acasaA trecut timpul şi aproape a venit momentul pe care îl aşteptam de ceva vreme, începerea facultăţii şi mutarea la Cluj. De astăzi în 3 zile mă voi muta în acest nou oraş şi voi deveni Clujean şi student.

Scriu acest articol pentru că sunt entuziasmat de această plecare, de acest nou început şi de tot ce mă va aştepta. Sunt convins că se va schimba totul, dar sunt şi mai convins că va fi foarte frumos. Este o nouă viaţă, cea de student.

Sunt foarte mulţumit pentru că am găsit un apartament în care pot locui cu plăcere. Se află destul de aproape de facultate, este destul de modern, temerea mea cea mai mare fiind să nu găsesc un apartament vechi, antic şi de demult. De acest lucru pot spune că am scăpat.

Sunt încântat de noua locuinţă şi mă întreb cât de curând o voi putea numi acasă. Am învăţat de la o persoană foarte dragă mie faptul că acasă înseamnă mai mult decât locul unde locuieşti. Este un cămin, este locul în care te simţi safe, este acasă! Am stat foarte puţin timp în acest loc şi am realizat doar câteva fotografii, însă, după mutare, voi reveni cu un articol mai pe larg şi mai ilustrat.

Scriu aceste rânduri foarte entuziasmat, voiois, dornic de a învăţa şi cu multă siguranţă pe mine. Acesta este locul în care voi locui, locul pe care îl voi putea numi acasă. Voi deveni clujean şi student. Se va schimba totul!

Un loc pe care il voi putea numi acasa

Un loc pe care il voi putea numi acasa

Comments

Categories: Noutăţi, Uncategorized

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *