Fotografii de Valentine`s Day

Fotografii de Valentine`s Day

Fotografii de Valentine`s DaySfântul Valentin, sărbătoarea de Valentine`s day, ziua îndrăgostiţilor sau cum vreţi să o numiţi, ideea este că asta se sărbătoreşte astăzi, pe 14 februarie. Pentru mine nu pot să spun că este o sărbătoare importantă, nu îi acord o foarte mare importanţă, dar nici nu îmi este indiferentă.

Este un motiv în plus pentru noi de a ne aduce aminte de sentimentele pe care le avem faţă de persoana iubită, o zi în care să fim mai atenţi, să facem cadouri şi să ne demonstrăm iubirea.

Deşi sunt sigur că mulţi nu ştiţi, dar pentru mine astăzi este şi ziua de nume. O zi frumoasă, aproape ca oricare alta, însă un pic mai deosebită, în care vă doresc să fiţi fericiţi, să iubiţi şi să fiţi iubiţi! În continuare vă las cu o colecţie de fotografii romantice cu ocazia Valentine`s Day.

Fotografii de Valentine`s Day

Fotografii de Valentine`s Day

SONY DSC SONY DSC Fotografii de Valentine`s Day Fotografii de Valentine`s Day Fotografii de Valentine`s Day Fotografii de Valentine`s Day Fotografii de Valentine`s Day Fotografii de Valentine`s Day Fotografii de Valentine`s Day Fotografii de Valentine`s Day Fotografii de Valentine`s Day Fotografii de Valentine`s Day Fotografii de Valentine`s Day

 

 

Comments

Categories: Best Of

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *