SONY DSC

Cluj, oraş al studenţiei mele #2

SONY DSCDe când m-am mutat în Cluj am numai cuvinte de laudă despre acest oraş. Mereu găsesc ceva ce îmi place la el, dar cel mai bine vă arăt prin fotografii. O să mai urmeze astfel de articole pentru că este o plăcere să te plimbi cu aparatul în mână, geanta pe umăr şi să mergi pe orice stradă te atrage, deşi nu o ştii.

Spunea cineva că o parte din caracteristicile oraşului sunt Panemar-urile, BT-urile şi clădirile fără semnal. Acest lucru este clar, dar Clujul este mult, mult mai mult decât atât. Este un oraş frumos, curat, civilzat, cu multe oportunităţi şi foarte multe locuri frumoase.

Cea mai mare nemulţumire a mea legată de acest oraş este lipsa parcurilor, acele parcuri mari şi frumoase. În rest, toată admiraţia. Chiar vreau să vă rog să îmi recomandaţi locuri pe care aţi vrea să le vedeţi în fotografii sau locaţii din oraş frumoase, ce merită fotografiate.

Până atunci, însă, vă las cu această serie de fotografii şi sper să vă placă.

SONY DSCSONY DSC

SONY DSCSONY DSC
SONY DSCSONY DSC
SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

Comments

Categories: Artistice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *